Traducir

jueves, 21 de junio de 2012

Deixar-se portar pel destí...

¡Hola! Esta entrada la he querido hacer en catalán, lo siento, pero para que la podais entender, os la he traducido al castellano :)

"Sembla que tot s'acaba, només em queda un dia, sé que després serà impossible apropar-me a tu... Demà a la nit serà la meva última oportunitat, vull canviar d'aires, esborrar tot el passat per poder aprofitar al màxim tot el present, que realment és el que tinc a les meves mans. No sé què faré, no sé si ho aconseguiré, però demà et veuré i potser no et veig fins al curs següent... T'allunyaràs, jo ho sé molt bé, et conec encara que no ho sembli, encara que no passi molta estona amb tu, però sé que no serà el mateix... Serà com un final d'etapa, el passat serà passat, em deixaré portar pel destí, si existeix... No sé ben bé què és tot això que em passa, però ja porto un any així i crec que ja és massa temps, estic farta d'esperar i que no passi res. Demà a la nit, m'has dit que aniràs, tinc moltes ganes de veure't encara que no hagi passat ni mig dia des de l'última vegada que ens hem vist. Però, encara que no ho sembli, estic decidida, estic segura del que vull fer... Si no passa res, ni tan sols una mirada, et deixaré anar, sé que serà el millor, sobretot per mi, que sóc qui ho està passant més malament..."

Traducción:

"Parece que todo se acaba, sólo me queda un dia, sé que después será imposible acercar-me a ti... Mañana por la noche será mi última oportunidad, quiero cambiar de aires, borrar todo el pasado para poder aprovechar al máximo todo el presente, que realmente es el que tengo en mis manos. No sé qué haré, no sé si lo conseguiré, pero mañana te veré y puede que no te vea hasta el curso siguiente... Te alejarás, yo lo sé muy bien, te conozco aunque no lo parezca, aunque no pase mucho tiempo contigo, pero sé que no será lo mismo... Será como un final de etapa, el pasado será pasado, me dejaré llevar por el destino, si es que existe... No sé muy bien qué es todo esto que me pasa, pero ya llevo un año así y creo que ya es demasiado tiempo, estoy harta de esperar y que no pase nada. Mañana por la noche, me has dicho que irás, tengo muchas ganas de verte aunque no haya pasado ni medio día desde la última vez que nos hemos visto. Pero, aunque no lo parezca, estoy decidida, estoy segura de lo que quiero hacer... Si no pasa nada, ni tan sólo una mirada, te dejaré ir, sé que será lo mejor, sobretodo para mí, que soy quien lo está pasando más mal..."7 comentarios:

 1. Respuestas
  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

   Eliminar
  2. Seguro que con ese blanco reluciente sucumbirá. Suerte, cielo.

   Eliminar
 2. mare mevaa, k macooo :) i m'encanta k hagi estat en català!! PD: ni k no et deixi tants comentaris com abans et segueixo igual, i espero poder continuar la meva historia aviaat
  cuida't..!

  ResponderEliminar
 3. Ja saps el que vam parlar, si fa falta ho passem malament les dos, fes el que creguis convenient i si necessites alguna cosa ja ho saps de sobres que hem tens per a TOT, TOT, TOOOOOOT! T'estimo cony! jaja

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. ¡Oooh! "Anònima" moltiiiisimes gràcies, et dic el mateix, si no funciona doncs mira, a la merda jajaja

   Eliminar